user_mobilelogo

Küldő intézményként, a hazai szakképző iskolák konzorciumi koordinátoraként külföldi szakmai gyakorlatok megvalósítását szervezzük diákok számára. Szakmai tapasztalatunkkal segítjük a szakképző iskolákat a pályázatok megírásától a megvalósításon keresztül a teljes elszámolásig.

Közvetítő intézményként a küldő szervezettel történő megállapodás értelmében, a HuMob biztosítja az összes szükséges információt a pályázat elkészítéséhez, támogatja a küldő szervezetet a projekt végéig. A mobilitás időszaka során a HuMob szervezi a gyakorlati helyeket a tanulók tanulmányi háttere és idegen nyelvi ismeretei szerint, valamint  gondoskodik megfelelő szállásról, étkezésről és az utazásról. Ami a dokumentációt illeti, a HuMob biztosítja az összes szükséges dokumentumot és az Europass tanúsítványt is.

 

Célkitűzésünk a gyakornokok segítése mind a hazai, mind pedig a nemzetközi munkaerőpiacon.

 

Bár a HuMob egy viszonylag új vállalat, munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek az Európai Uniós mobilitás projektek szervezésében és megvalósításában a Leonardo da Vinci és újabban az Erasmus Plus programok keretein belül.  Számos projektet irányítottunk szakképzésben tanuló diákok és tanárok számára, szakmai tapasztalatcsere lebonyolítására. Különböző projektekben vettünk részt Törökországgal, Portugáliával, Finnországgal, Izlanddal, Norvégiával, Némeországgal, Svédországgal, Ausztriával, Spanyolországgal, Görögországgal, Litvániával, Angliával, Lengyelországgal, Romániával, Szlovákiával, Szerbiával, Horvátországgal és Olaszországgal.

 

A munkatársaink az oktatás különböző területeire szakosodtak, úgy mint idegen nyelvek, természettudomány és épületgépészet. Magas fokú jártassággal rendelkezünk az eltérő társadalmi, kulturális és vallási háttérrel rendelkező különböző nemzetiségű diákokkal való együttműködés területén. Mentorálásunkkal segítjük a résztvevő diákok boldogulását az idegennyelvi környezetben és megosztjuk a feladatokat a kísérőtanárokkal.